Feestelijke aanbiedingen in november en december:      

- Heerlijke eau-de-parfum look-a-likes (15ml) voor slechts € 5,95. Populair bij de damesgeuren zijn o.a. La vie est Belle van Lancôme en Coco Mademoiselle van Chanel en bij de herengeuren 1 Million van Paco Rabanne of Sauvage van Christian Dior.

Sensi plus+ zijdezachte crème van € 32,50 voor € 29,95   (In de winter kan de huid wel iets extra's gebruiken! Heeft u een droge, schrale of gevoelige huid? Probeer dan deze  24-uurs crème van Etre Belle. De zijdeproteïnen hydrateren, witte thee extract kalmeert en baobab olie verzorgt de huid!)

- Bij aankoop van lipstick Rock your Lips (€ 20,30) een Free style mascara voor de halve prijs (van € 16,20 voor € 8,10)

-Bombay bruiningspoeder van € 27,10 voor slechts € 12,95!!    OP=OP

-Medex handcrème van € 8,95 voor € 6,95

Iedere klant krijgt een klein cadeautje mee naar huis! Als dank voor uw vertrouwen in mij en mijn salon :)

 

Ik hoop natuurlijk dat de salon open mag blijven in deze rare tijd! Met elkaar blijven we alert!

Dus .......... voor iedereen inmiddels wel bekend, maar ik moet het blijven herhalen: Als u in de salon komt graag eerst uw handen desinfecteren met een daarvoor geschikte handgel. Er staat een handgel in de wachtruimte en in de salon. Deurkrukken en de behandelstoel worden voor en na uw komst gedesinfecteerd. Ik blijf uiteraard een mondkapje dragen voor uw en mijn veiligheid. Bent u verkouden, heeft u last van hoest- en niesbuien of heeft u koorts.......dan moet ik u vriendelijk verzoeken om de afspraak af te zeggen. Andersom geldt natuurlijk hetzelfde! Dit geldt ook als er binnen uw huishouding iemand ziek is en u heeft nog geen uitslag van de coronatest! Zeg dan alstublieft de afspraak af.

 

TOT SLOT EEN FEESTELIJKE BEHANDELTIP:

Verwen jezelf met een heerlijke luxe Golden Skin behandeling met een lifting serum, een massage met goud, honing en kaviaar, een relax golden vliesmasker en golden eye-pads, includief het bijwerken van de wenkbrauwen   € 67,50!

 

 

Copyright © 2018.